top of page

Reflectievest LED

Opzoek naar een reflectievest voor tijdens het wandelen, hardlopen, fietsen op de hond uitlaten? Hen Sportsgear heeft een ruim assortiment. Reflectievest met telefoonhouder? Bekijk hieronder!

Hardloopverlichting kopen bij Hen Sportsgear

Wanneer de dagen korter worden, ontkom je er soms niet aan om in het donker te moeten hardlopen. Dit mag natuurlijk geen reden zijn om de deur niet uit te gaan. Ga veilig hardlopen, wandelen op sporten met de juiste verlichting. Met de juiste hardloop verlichting zorg je niet alleen maar dat je wordt gezien, maar je zorgt er ook voor dat je zelf ziet waar je loopt. Wij hebben een ruim assortiment met hardloop verlichting. Zoals sportvest met LED verlichting, hoofdlamp, buideltas met LED verlichting, harnas met groot licht en zelf een sportvest LED met telefoonhouder. Dit soort verlichting zorgt ervoor dat je goed ziet waar je loopt en is geschikt in het bos, polder en tijdens een trailloop. De hoofdlamp voor hardlopen hebben verschillende standen, afhankelijk waar je loopt.

Reflectievest LED

In het geval van veilig hardlopen in het donker, is hoe meer hardloop verlichting en accessoires hoe beter. Met een hardloophesje inclusief reflectie en LED zorg je ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent op de weg Een hardloophesje moet bovenal fel gekleurd zijn en daarbij is bevestiging van verlichting mogelijk. Daarbij bevind zich op een hardloophesje reflectiestrepen welke het licht weerkaatsen van anderen in het verkeer. Op deze manier zorg je ervoor dat je altijd zichtbaar bent voor iedereen in het verkeer. Denk als hardloper aan je veiligheid als je gaat hardlopen in het donker.

bottom of page